Termeni si conditii

 1. Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (ora la care se poate ocupa camera/check-in).
 2. Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care se elibereaza camera/check-out).
 3. Eventualele prelungiri sau late check-out se vor anunta la personalul din locatie cu cel putin 24 h inainte si se vor asigura in functie de disponibilitate.
 4. Pentru rezervările confirmate este necesar, ca în ziua check-in-ului până la ora 14:00, clientul să confirme telefonic sau prin mail rezervarea (faptul că acesta se va caza). Dacă Casa IRIS Petrești nu va putea lua legătura prin niciun canal de comunicare până la ora 18:00, rezervarea se anulează automat. Această regulă ne protejează de clienții care rezervă, dar nu se cazează, Casa IRIS Petrești rămânând cu camerele rezervate goale.
 5. Casa IRIS Petresti isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul, tipul si pozitia camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.
 6. Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaje superioare sau pentru un anumit tip de camera (matrimonial, twin), nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
 7. La cazarea oaspetilor la Casa IRIS Petresti este obligatoriu sa prezentati urmatoarele documente: BI/CI sau pasaport in original.
 8. Cazarea minorilor neinsotiti de un adult este strict interzisa.
 9. Casa IRIS Petresti își rezerva dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii casei sau deranjează alți clienți.
 10. Intervalul orar de liniste trebuie asumat de catre clienti. Intervalul de liniste este intre 23:00 si 6:00. Casa IRIS Petresti pune la dispozitie zone retrase pentru clienti, unde acest interval nu se aplica, dar clientii trebuie sa respecte aceasta zona, sa se desfasoare doar in aceasta zona in intervalul de liniste si trebuie agreat anterior cu proprietarul. Nerespectarea acestei reguli poate atrage anularea serviciilor de cazare si este considerata o lipsa de respect fata de proprietate, alti clienti si vecinii proprietatii.
 11. Casa IRIS Petresti nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute in camere (furturi de obiecte, obiecte uitate). Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in camere doar daca acestea sunt incuiate.
 12. Nu este permisa introducerea si folosirea in camere de aparate electrocasnice (cafetiera, storcator de fructe, fier de calcat, fierbator, plita electrica si alte aparate electrocasnice de acest gen).
 13. Este interzis accesul oaspetilor suplimentari in Casa IRIS Petresti fara acordul proprietarului si fara a se legitima cu un act de identitate.
 14. Iubim animalele dar nu este permis accesul cu animale de companie in Casa IRIS Petresti fara anuntare prealabila. Casa IRIS Petresti are dreptul să refuze cazarea clienților însoțiți de animale de companie neanuntate la data rezervarii sub sancțiunea anulării.
 15. La predarea camerei turistii au obligatia sa restituie proprietarului cheia de la camera si intrarea principala, dupa caz.
 16. Fumatul in camera este strict interzis si atrage dupa sine anularea servicilor de cazare.
 17. Nerespectarea regulamentului Casei IRIS Petresti duce la refuzarea prestarii de servicii catre oaspetele in cauza.
 18. Casa IRIS Petresti isi rezerva dreptul de a-si selecta oaspetii.
 19. Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila.